Driver du ett rekryteringsföretag och skulle vilja att ditt företag syns på denna webbplatsen? Kontakta oss eller ring direkt på 0723-969096.

Våra tjänster

Våra tjänster

Rekrytering

Hos oss kan du som söker efter ny personal få hjälp med rekrytering, vi hjälper dig att hitta de talanger som är mest lämpade att arbeta hos dig. Grovjobbet, som är så energi- och tidskrävande, kan du helt anförtro åt oss så att du själv slipper spilla dyrbar arbetstid. Vi välkomnar dig som arbetsgivare att skapa en unik kravprofil hos oss, så scoutar vi sedan rätt talanger och presenterar dem. Vi vill att den person vi finner åt sig ska vilja stanna länge. En låg personalomsättning är hälsosamt för varje organisation, det är därför det är så viktigt att det blir rätt person från början.

Bemanning

Ibland uppstår tillfälliga behov av extrapersonal, som när någon i arbetslaget långtidsjukskrivs, tar ut föräldraledighet, eller något annat. Då behöver man i regel sätta in tillfällig, men samtidigt kompetent, personal. Hos oss kan du hitta denna personal och hyra in den för så lång tid som du behöver.

Din registrering innehåller en kopia av ditt CV, ett personligt brev och kanske också en video? Ju mer engagerad du är i att finna ett bra jobb, desto större är chansen att du gör det.

Vår jobbdatabas

I jobbdatabasen finns tiotusentals jobbplatser redo att fyllas.