Driver du ett rekryteringsföretag och skulle vilja att ditt företag syns på denna webbplatsen? Kontakta oss eller ring direkt på 0723-969096.

Om oss

Rekrytering

För att kunna erbjuda tjänster inom rekrytering så måste man veta vad det finns för önskemål och behov. För att veta detta måste man fråga företagen, vilket vi har gjort. Vi vill inte bara möta behoven, utan överträffa dem. Vi finns här som rekryteringsbolag för alla som är sugna på att maxa sin kapacitet genom omfattande och nyskapande rekryteringslösningar.

Ett företag måste vara lönsamt och helst ska man hela tiden öka tillväxten. Det går aldrig i en rak linje uppåt, men på lång sikt vill man se en växande trend. Samtidigt ska alla som arbetar inom företaget må bra, utmanas och få chans att blomstra inom sina förmågor. Som rekryteringsbolag är det vårt arbete att ge de bästa tänkbara förutsättningarna för detta.

Vi har utvecklat en unik metodik för förenklad och förbättrad rekrytering. Vi fokuserar på att skapa hållbara föreningar mellan arbetssökande och arbetsplatser och därför ar det viktigt att man hittar rätt kompetens för varje unikt tillfälle. Det är en fantastisk process!

Vår idé

I det långa loppet är det ett mycket kostnadseffektivt val att anlita oss att sköta rekryteringen till ert företag. Vi ägnar oss åt rekrytering på daglig basis – det är vårt expertområde.

Vår ambition

När vi anlitas för rekrytering så är vår ambition att snabbt och smidigt hitta rätt. Vi vill inte att det ska behövas en «andra omgång». Vi hjälper såväl småföretag som storföretag med rekrytering och har oslagbar bredd som går att anpassa till alla olika typer av verksamheter.